Over ons

Mijn naam is Anabelle. Ik woon in Utrecht met lief Jeroen en onze twee zonen Tristan en Kick. Hond Boef maakt de chaos compleet. Ik ben als sinds mijn pubertijd bezig en geïnteresseerd in vintage en tweedehands. Al rond mijn 15e ging ik met de bus naar Amsterdam naar het Waterlooplein met mijn vriendinnetjes op zoek naar de perfecte levi's 501. De inspiratie voor een eigen winkel is begonnen met een oma die een brocante winkel runde in Utrecht en gevonden voorwerpen opkocht en de parels bij ons kwam brengen. 

Jarenlang heb ik als product manager, projectleider, contract manager gewerkt, samen met een jong gezin genoeg afleiding. Toch is het altijd een droom geweest om een eigen winkel te hebben. In mei 2017 was het zover! Ik heb de grote sprong gewaagd, ging op zoek naar een pandje in Utrecht en toen ik die eenmaal had nam ik ontslag. Super spannend! Het zijn tot op heden 6 gave jaren geweest, hard werken, veel liefde en energie in de winkel gestopt. Tijdens Corona was het best uitdagend. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van mijn keuze. Ik doe nu echt waar ik heel blij van word! Had ik jaren eerder moeten doen! 

no vintage phobia verkoopt vintage, accessoires, betaalbare kunst, tweedehands en premium merken voor relaxte prijzen. 
Onze winkel is gevestigd op de Willemstraat 57 in Utrecht, midden in de gezellige wijk C.
Er zijn elke dag nieuwe items en de koffie staat klaar! 

Style Coaching by Mirjam Hamming

Hey! 
Mijn naam is Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vijf jaar heb ik ruim 2.000 mensen zowel offline als online mogen helpen met het (her)ontdekken van hun eigen stijl. Wat mij betreft niets mooiers dan jou helpen met een dosis zelfvertrouwen kleding te kiezen en te dragen waar je je zo waanzinnig goed invoelt. Je eigen stijl zodanig (her)kennen dat je voortaan blij voor die kast staat. Want hé, geen twijfel over mogelijk, die is gevuld met kleren die helemaal JIJ zijn en waar JIJ vol zelfvertrouwen de deur mee uit loopt.

Mirjam & No Vintage Phobia werken al heel wat jaren samen. 
No Vintage Phobia is voor Mirjam als duurzame stijlcoach dé ideale plek om haar klanten de schoonheid van 2de hands te laten ervaren.
Tijdens deze sessies helpt ze de klant haar eigen unieke kledingstijl te ontdekken. Denk aan meest geschikte pasvormen, kleuren en materiaal keuzes. 
Zodra ze dat scherp hebben, duikt ze samen met de klant de collectie van No Vintage Phobia in om te laten zien welke kleding bij de klant haar (nieuwe) stijl past. Dé ideale manier voor Mirjam om de klant direct te laten voelen en zien wat werkt en niet werkt voor haar. 

Ben jij zoekende naar je eigen kledingstijl. Struggle je dagelijks met wat je aan moet trekken. Boek dan een 1-op-1 stijlsessie met Stijlcoach Mirjam bij No Vintage Phobia. 
Prijs 379 euro (incl. Btw). Leuk weetje: kom je samen met een vriendin, moeder, zus of buurvrouw, dan betaal je p.p. 297 euro (incl. btw).