Pakketjes ophalen tijdens de Lockdown

Tijdens de lockdown is het mogelijk om items of vooraf bestelde kledingboxen op te halen bij de winkel. Ik (Anabelle) zal aanwezig zijn op:

Woensdag 1200-1700

Donderdag 1200-1700

Vrijdag 1200-1700

Zaterdag 1200-1700

Betaling gaat achteraf via een tikkie. 

Style Coaching by Mirjam Hamming

Hey! 
Mijn naam is Mirjam. Style coach & founder Smart Wardrobe. Afgelopen vijf jaar heb ik ruim 2.000 mensen zowel offline als online mogen helpen met het (her)ontdekken van hun eigen stijl. Wat mij betreft niets mooiers dan jou helpen met een dosis zelfvertrouwen kleding te kiezen en te dragen waar je je zo waanzinnig goed invoelt. Je eigen stijl zodanig (her)kennen dat je voortaan blij voor die kast staat. Want hé, geen twijfel over mogelijk, die is gevuld met kleren die helemaal JIJ zijn en waar JIJ vol zelfvertrouwen de deur mee uit loopt.

Mirjam & No Vintage Phobia werken al heel wat jaren samen. 
No Vintage Phobia is voor Mirjam als duurzame stijlcoach dé ideale plek om haar klanten de schoonheid van 2de hands te laten ervaren.
Tijdens deze sessies helpt ze de klant haar eigen unieke kledingstijl te ontdekken. Denk aan meest geschikte pasvormen, kleuren en materiaal keuzes. 
Zodra ze dat scherp hebben, duikt ze samen met de klant de collectie van No Vintage Phobia in om te laten zien welke kleding bij de klant haar (nieuwe) stijl past. Dé ideale manier voor Mirjam om de klant direct te laten voelen en zien wat werkt en niet werkt voor haar. 

Ben jij zoekende naar je eigen kledingstijl. Struggle je dagelijks met wat je aan moet trekken. Boek dan een 1-op-1 stijlsessie met Stijlcoach Mirjam bij No Vintage Phobia. 
Prijs 379 euro (incl. Btw). Leuk weetje: kom je samen met een vriendin, moeder, zus of buurvrouw, dan betaal je p.p. 297 euro (incl. btw).